DE LIGGING

Een groene waterrijke omgeving

Het natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen biedt adembenemende uitzichten en talloze recreatiemogelijkheden. Fietsen, wandelen, zwemmen, suppen, varen, roeien, zeilen of vissen; never a dull moment in Nieuwkoop! In de winter stapt u – vanaf een steiger in de buurt – zo op het ijs om een rondje te schaatsen. Het gebied heeft een oppervlakte van 1400 hectare en ontstond in de 16e eeuw door vervening. Het zacht ruisende riet op de rietlanden wordt al eeuwenlang traditioneel gebruikt als dakbedekking voor woningen in Nieuwkoop.

Het natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen biedt talloze recreatiemogelijkheden. Fietsen, wandelen, zwemmen, suppen, varen, roeien, zeilen of vissen; never a dull moment in Nieuwkoop! 

Midden in de natuur

Natuurdak

Fietsroutes dichtbij

Centraal gelegen

DE LIGGING

Waar wordt
De Koningslinde gebouwd?

Project De Drie Linden, waar De Koningslinde deel van uit maakt, wordt gebouwd tussen de Achterweg en de Lindelaan, vlakbij het Ashram College. Het winkelcentrum aan het Kennedyplein ligt op een steenworp afstand, evenals de huisartsenpraktijken en het gezellige dorpscentrum. De waterpartij langs De Koningslinde en het daaromheen liggend groen krijgen een metamorfose, zodat u optimaal geniet van het buitenleven.   

GALLERIJ

De mooie en gezellige omgeving van De Koningslinde

Even een frisse neus halen? Vanuit uw appartement ligt de schitterende natuur van de Nieuwkoopse Plassen vrijwel om de hoek. Een walhalla voor watersport liefhebbers! Geniet op Strand Zomer of op een van de andere zonnige terrasjes met een geweldig uitzicht. Nieuwkoop heeft een gevarieerd winkelaanbod. En met Theater Kaleidoskoop en goede restaurants in de buurt kunt u ook voor een avondje uit in eigen dorp terecht.

Ontwikkelaar

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE Woerden

Aannemer

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE Woerden

Makelaar

Anne Frankkade 25
2406 DH | Alphen a/d Rijn
0172-460808
nieuwbouw@drieman.nl